Εστιατόρια στο Ναύπλιο
Βασίλης is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

1. Βασίλης

5.5
Σταικοπουλου 22, Ναύπλιο, Argólida
Restaurante griego · 15 tips y reseñas

e-table.gre-table.gr: Ελληνική ταβέρνα με ιστορία για παραδοσιακά εδέσματα και τοπικές σπεσιαλιτέ. Απολαύστε το μεράκι του σπιτικού μαγειρέματος σε έναν από τους πιο όμορφους πεζόδρομους της πόλης. Κράτηση μέσω e-table.gr! Leer más.

Ο Κήπος is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

2. Ο Κήπος

6.1
Ναύπλιο, Argólida
Restaurante griego · 13 tips y reseñas

e-table.gre-table.gr: Γαστρονομικές προτάσεις από την Ελλάδα και όλη τη Μεσόγειο σε έναν όμορφο χώρο στην πλατεία Φιλελλήνων. Εξωτερικά απολαύστε θέα στη θάλασσα, το Μπούρτζι και το Παλαμήδι. Online κράτηση στο e-table.gr! Leer más.

Χριστόφορος is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

3. Χριστόφορος

5.2
Σταϊκοπούλου 26, Ναύπλιο, Argólida
Restaurante griego · 7 tips y reseñas

e-table.gre-table.gr: Παραδοσιακός χώρος για ελληνική κουζίνα, ψαρικά, κρεατικά στα κάρβουνα και σπέσιαλ μεζέδες σε προσιτές τιμές. Ζητήστε τα ψάρια της ημέρας και το ντόπιο κρασί. Κάντε εύκολα κράτηση στο e-table.gr :) Leer más.

Παλιά Ταβέρνα is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

4. Παλιά Ταβέρνα

5.6
Σταϊκοπούλου 6, Ναύπλιο, Argólida
Taberna · 8 tips y reseñas

e-table.gre-table.gr: Παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα για σπιτικό φαγητό και νόστιμους μεζέδες. Απολαύστε τη ρετρό ατμόσφαιρα και τις αυθεντικές γεύσεις παρέα με τους θαμώνες καλοφαγάδες. Δωρεάν online κράτηση στο e-table.gr! Leer más.

ΛΕΜΟΝΙ is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

5. ΛΕΜΟΝΙ

6.9
Taberna · 4 tips y reseñas

e-table.gre-table.gr: Όμορφος, μοντέρνος χώρος με αέρα νοσταλγίας. Δοκιμάστε γεύσεις Ελλάδας και σπιτικές συνταγές σε προσιτές τιμές, καθαρό περιβάλλον και άψογη φιλοξενία. Ανακαλύψτε το Λεμόνι στο e-table.gr :) Leer más.

Φανάρια is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

6. Φανάρια

6.0
Σταϊκοπούλου 31, Ναύπλιο, Argólida
Taberna · 14 tips y reseñas

e-table.gre-table.gr: Στα ιστορικά σοκάκια της Παλιάς Πόλης θα απολαύσετε ελληνική κουζίνα, γεύσεις από όλη τη Μεσόγειο και ντόπιες σπεσιαλιτέ. Ανακαλύψτε τα Φανάρια στο e-table.gr και κάντε έυκολα δωρεάν online κράτηση! Leer más.

Popeye is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

7. Popeye

7.8
Σταϊκοπούλου 32, Ναύπλιο, Argólida
Hamburguesería · 85 tips y reseñas

e-table.gre-table.gr: Ιταλική κουζίνα σε έναν ιδιαίτερο, ανακαινισμένο χώρο με minimal στιλ και βιομηχανικές πινελιές. Εδώ θα απολαύσετε καλό και οικονομικό φαγητό από τον Ηλία Κόκκορη. Κάντε κράτηση μέσω e-table.gr! Leer más.

Arapakos is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

8. Arapakos

7.6
(Αραπάκος)
Μπουμπουλίνας 81, Ναύπλιο, Argólida
Taberna de pescado · 40 tips y reseñas

e-table.gre-table.gr: Ελληνική κουζίνα, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά δίπλα στη θάλασσα. Κουζίνα υψηλών προδιαγραφών, που διατηρεί την παράδοση. Κλείστε τραπέζι μέσω e-table.gr και κερδίστε εκπτώσεις και προνόμια. Leer más.

Kitton is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

9. Kitton

Εθνικής Αντιστάσεως 1 (Παπανικολάου), Ναύπλιο, Argólida
Restaurante mediterráneo · 10 tips y reseñas

e-table.gre-table.gr: Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης για μεσογειακή κουζίνα και gourmet πινελιές. Σύγχρονο design και άψογη εξυπηρέτηση για μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία. Online ράτηση στο e-table.gr! Leer más.

3Sixty is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

10. 3Sixty

8.1
Κωλέττη 1 (Παπανικολάου 26), Ναύπλιο, Argólida
Café · 143 tips y reseñas

e-table.gre-table.gr: Το πιο in wine bar-cafe-restaurant της πόλης, με διεθνή κουζίνα. Η υψηλή αισθητική και η μοντέρνα διακόσμηση το καθιστούν ιδανικό για ποτό, καφέ & φαγητό. Επωφεληθείτε από τα προνόμια του e-table.gr! Leer más.

Veto is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

11. Veto

6.7
(Βέτο)
Μπουμπουλίνας 69, Ναύπλιο, Argólida
Taberna · 11 tips y reseñas

e-table.gre-table.gr: Απολαύστε ελληνική κουζίνα, μεζέδες και τσιπουράκι σε χαμηλές τιμές. Η ζωντανή μουσική μαζί κάθε Παρασκευή και Σάββατο ανεβάζει το κέφι. Κάντε online κράτηση μέσω e-table.gr και κερδίστε εκπτώσεις :) Leer más.

Επί Σκηνής is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

12. Επί Σκηνής

Λεωφ. Αμαλίας 19, Ναύπλιο, Argólida
Restaurante de mezze · 6 tips y reseñas

e-table.gre-table.gr: Μεσογειακή κουζίνα με 15 χρόνια ιστορίας σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που θυμίζει φουαγιέ θεάτρου. Απολαύστε φρέσκο, σπιτικό φαγητό σε καλές τιμές με τα προνόμια του e-table.gr! Leer más.

Το Παλιό Αρχοντικό is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

13. Το Παλιό Αρχοντικό

5.5
Restaurante griego · 6 tips y reseñas

e-table.gre-table.gr: Παραδοσιακό εστιατόριο, γνωστό για την ποιότητα του φαγητού & τις καλές τιμές. Ατμόσφαιρα παλιάς ταβέρνας και σπιτική φιλοξενία για αυθεντικές στιγμές ελληνικής γεύσης. Online κράτηση μέσω e-table.gr Leer más.

Vyzantio is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

14. Vyzantio

7.2
(Βυζάντιο)
Βασιλέως Αλεξάνδρου 15, Ναύπλιο, Argólida
Taberna · 13 tips y reseñas

e-table.gre-table.gr: Βουκαμβίλιες και λουλούδια για καλή ελληνική κουζίνα και σέρβικες σπεσιαλιτέ σαν σε παλιά ελληνική ταινία. Απολαύστε αυθεντικές γεύσεις & άψογη εξυπηρέτηση, κάνοντας εύκολα κράτηση μέσω e-table.gr! Leer más.

Elatos is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

15. Elatos

6.4
(´Ελατος)
Μπουμπουλίνας 71, Ναύπλιο, Argólida
Restaurante griego · 21 tips y reseñas

e-table.gre-table.gr: Φημισμένο εστιατόριο για τα ψάρια, τα θαλασσινά και την ελληνική κουζίνα. Δοκιμάστε από εκπληκτικά μαγειρευτά μέχρι καραβίδες και σουβλάκι ξιφία. Online κράτηση και εκπτώσεις μόνο στο e-table.gr :) Leer más.

16. Το Ποτηρακι Της καρδιας

Ναύπλιο, Argólida
Restaurante griego · 1 tip

e-table.gre-table.gr: Ξεχωριστό ελληνικό εστιατόριο για καφέ & σπιτικές γεύσεις, φτιαγμένες με ελληνικά προϊόντα. Highlight τα κρασιά της περιοχής, ο κήπος και η ζωντανή μουσική. Κλείστε to τραπέζι σας μέσω e-table.gr! Leer más.

La Gratella is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

17. La Gratella

7.8
Βασιλίσσης Όλγας 44, Ναύπλιο, Argólida
Restaurante italiano · 47 tips y reseñas

e-table.gre-table.gr: Αυθεντική ιταλική τραττορία με vintage αισθητική και εκλεκτές γεύσεις. Απολαύστε ιταλικές συνταγές, γνήσιο ριζότο, σπαγγέτι και πίτσα από ολόφρεσκες πρώτες ύλες. Κάντε online κράτηση μέσω e-table.gr! Leer más.

Σαβούρας is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

18. Σαβούρας

6.6
Μπουμπουλίνας 79 (Ρήγα Φεραίου), Ναύπλιο, Argólida
Taberna de pescado · 42 tips y reseñas

e-table.gre-table.gr: Γνωστό εστιατόριο για ψάρια & θαλασσινά. Στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης θα απολαύσετε φρέσκους μεζέδες και σπέσιαλ καθημερινές προτάσεις από τις καλύτερες πρώτες ύλες. Ανακαλύψτε το στο e-table.gr! Leer más.

Antonios Restaurant is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

19. Antonios Restaurant

6.4
Λεωφ. Ασκληπιού 163, Λυγουριό, Argólida
Restaurante griego · 7 tips y reseñas

e-table.gre-table.gr: Ελληνικό οικογενειακό εστιατόριο πριν το αρχαίο θέατρο Επιδαύρου για ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και τοπικές σπεσιαλιτέ σε χαμηλές τιμές! Μάθετε περισσότερα και κερδίστε προσφορές στο e-table.gr! Leer más.

San Rocco is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

20. San Rocco

6.3
Bar de vinos · 4 tips y reseñas

e-table.gre-table.gr: Iδανική επιλογή για καλό φαγητό στο Ναύπλιο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Απολαύστε ένα μοντέρνο wine bar με finger food και ειδικές σπεσιαλιτέ. Κλείστε τραπέζι online και δωρεάν μέσω e-table.gr :) ! Leer más.

Marinero Tavern is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

21. Marinero Tavern

7.2
Restaurante griego · 7 tips y reseñas

e-table.gre-table.gr: Ελληνική κουζίνα σε έναν παραδοσιακό χώρο με ευγενικό προσωπικό. Απολαύστε σπιτικές συνταγές και τοπικές σπεσιαλιτέ για μια γνήσια ελληνική εμπειρία. Ανακαλύψτε περισσότερα εστιατόρια στο e-table.gr! Leer más.

Marinero Tavern is one of Εστιατόρια στο Ναύπλιο.

22. Marinero Tavern

7.2
Restaurante griego · 7 tips y reseñas