- bueno para citas
- bueno para grupos
- brunch
- espacioso
- tranquilo
- (15 more)
- Populares
- Recientes
- OzanJulio 29, 2013Tüm detayları ile harika bir yer , müthiş bir şekilde dinlendirici bir ortam , concept olarak Sea Garden ile benzesede daha sakin olduğundan tercih edilebilir :)
- Gorlami 696969Abril 24, 2019Yapılan yorumlar nedeniyle biraz tereddütte kalsak ta yaptığımız ziyaret sonucunda gayet elit ve nezih bir restaurant olduğu kanısında vardık Manzara kelimelerle anlatılamayacak kadar muhteşem.
- Koray DikbaşJulio 16, 2014Huzur veren harika bir ortam .. Bir de çalışanları ortalıkta bulupta sipariş verseydık.. Haftaiçi inanılmaz bir şekilde boş ve sıfır hizmet var..Hiç ilgilenmiyorlar ..işletmecilerin dikkatine !!!
- Elif CanFebrero 11, 2019Falezlerin ve güzel manzaranın tadını çıkarmak istiyorsanız tercih edeceğiniz en güzel nokta burasıdır. Çalışanları güleryüzlü ve samimi, açık büfe kahvaltısı da başarılıydı.
- Serif EsendalMayo 23, 2016Excellent place for looking at the water and chilling out. Stunning view and great romantic corner.
- Umt TrcnEnero 18, 2019Manzarası bizi 4 saat oturttu. Çalışanlar çok efendi ve kibar. Servis hızlı. Kahvaltı tek düze değil serpme ve çeşitli. Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
- Ahmet ÇelikbaşDiciembre 13, 2013Muzik,ilgi ve konum olarak oldukca guzel bir etki birakti bende.Manzarasi sahane,romantik bas basa bir yemek icin guzel bir alanlari var.Calisanlar guler yuzlu ancak kizartmalar basarisiz.
- Antalya'nın en lüks Cafe Lounge Bistro mekanı Güleryüzlü çalışanlarıyla kaliteli hizmet , cana yakınlık , samimiyet ve sevgi dolu sınırsız hizmet...
- Kestane sufle mükemmel ötesi bir tat herkese tavsiye ederim
- Hamdi KacarMayo 5, 2019Pazar gunu ailemle gittik manzaranin yaninda canli muzik tuzu biberi olmus gercekten :)) biz begendik.
- JasminFebrero 24, 2017beşinci gelişim oldu, çok nefisti yine her şey. manzara müthiş, mekan o kadar rahat ve huzur dolu ki; şarap alın, oturun ve durun sadece.
- Jack HandlerMayo 5, 2019Lovely view😍😍 with good staff we had breakfast it was really good I had a cappuccino later it was delicious!! too definitely recommended!
- Mükemmel manzara mükemmel ötesi hizmet
- EAJunio 3, 2019Mükemmel işletmecisi dilan ipek sohbeti eşliğinde huzur içerisinde Deniz manzarası eşliğinde yukarı da paraşüt manzaralı ve eşşiz lezzeti ile Antalya da görülmesi ve tadılması gereken muazzam işletme
- slrdmMarzo 17, 2019İlk gidişimdeki ürün kalitesini her ne kadar begenmesem de bir ay sonra tekrar gittiğimde tüm ürünlerini beğendim.manzara muazzam, manzarasına göre fiyatlar uygun.
- NaZEnero 23, 2017Konyaaltı plajı ayaklarınızın altında, dağ ve deniz manzaralı, güneş dağların ardından batarken izlenmeli. Kokteylleri alkolsüz Bile olabilir, olsun ama manzara yetti bana..
- Erdem AtçaDiciembre 28, 2013Tatlılar taze, sahlep güzel, manzara 10 numara, çalışanlar ısrarcı değil, müzik hoş, ortam rahat. Atatürk Parkının en iyileri içinde bir mekan.
- slrdmMarzo 17, 2019Lütfen açgözlü gibi açıkbüfede her buldugunuzu fazla fazla tabağınıza doldurmayın.gülünç ve bir o kadar acınası görünüyorsunuz.yemiyorsunuz ve ürünler çöpe gidiyor.doğaya emeğe ülkeye saygı lütfen.
- Antalyanın 1. Sınıf mekanı..misafirlerin ailen dost ve arkadaşların ile rahat bir şekilde oturabileceğin her türlü imkanın sağlandığı memnuniyetin zirveye ulaştığı yer Order..Gerçek kalite
- Antalyanin bence en iyi manzarasina sahip kaliteli iscilik ve gusel hizmet siddetle tavsiye ederim.
- Burak UzunAbril 12, 2017Kahvaltısı çok iyi çeşit bol yiyecekler taze ayrıca deniz manzaralı olması daha cazip kılıyor zaten kahvaltı zamanı doluluk oranından anlayabilirsiniz.Fiyat makul denebilir.
- Gülsüm Çiğdem ERSOYDiciembre 13, 2014Mekan harika bi yerde konumlandırılmış, Akdeniz'in eşsiz manzarasına birde falezlerin üzerinden boyle bi yerde bakın derim. huzur veren manzarası ile gözünüz doyar, zengin menüsü ile de karnınız :)
- Hamdi KacarMayo 5, 2019Pazar gunu ailemle gittik manzaranin yaninda canli muzik tuzu biberi olmus :)) biz begendik.
- NobodyJunio 6, 2019Bizi kayısı ağaçları çekti diyebilirim, harikaydı tatları.. Chef pizzası güzel tavsiye edilebilir, manzarası çok hoş, mavi beyaz bahçe mobilyalarını sevdim... Personel nazik..
- Denizül ÖzdoğanSeptiembre 5, 2018Önceden hazırlanmış salata ve hazır burger köfte kullanmalarına rağmen lezzeti kötü değil, servisi hızlı, manzarası için her türlü gidilir.
- Akif BozdoğanDiciembre 7, 201610 senedir sürekli gittiğim ve her gittiğimde manzarasına hayran kaldığım ender yerlerden. Hafta sonu kahvaltı kalabalık olsa da gidilmeli akşam yemeklerinin Lezzeti ortalamanın üstünde
- Emre KandemirJunio 9, 2013Tom cruise a benzeyen garson arkadas gercekten dunyanin en kibar insani olabilir sirf onun icin bile gelinir amaa manzarasi da hakkaten gorulmeye deger..
- Ziya DoğrulMarzo 22, 2018Deniz...huzur...dinginlikle beraber demini almış bir çay...öncesinde atıştırmalıklar:) tabi bunların hepsi garsonlarla göz teması kurabilirseniz oluyor...
- Ahm8Noviembre 3, 2017iş yorgunluğu sonrası bir şeyler içip stress atmak için inanılmaz güzel bir yer. Servis hızı ve manzarası da ayrı bi' güzel.
- Dawudê HesîbêEnero 8, 2023Fazla laf kalabalığına gerek yok. Gerek işletme sahibi olsun ve çalışan emekçi kardeşler gayet mütevazi ve samimi ilgi alaka gayet yerinde atmosfer zeten huzur dolu. 🌸🌿
- Cuneyt TekinJunio 13, 2017Yenekler ve kokteyler harika manzara güzel servis ve personel kaliteli ama sarışın bayan garson çok sert bakıyo ve konuşuyor sanki dövücek geri kalan her şey mükemmel.Kısacası mükemmel mekan
- mtht _@ltnDiciembre 19, 2015Falezlerin üzerinde müthiş manzarasıyla, dalgaların huzur veren sesleriyle açık büfe harika kahvaltısı enfes 😋😋😋
- Yemekler dünyadan kahvaltı süper hele manzarasııı herşeyii süper 😎
- Furkan MaviFebrero 13, 2022Açık büfe kahvaltı seçenek az değil çokda değil . Ancak gerçekten müthiş bir manzarası ve masalar arasındaki rahat mesafesi bu mekanı antalyada farklı kılıyor. 👍🏻
- Bu guzel ortamda muzisyen arkadaslarin TURKİYEM ve 10. YİL MARSİMİZİ calmasi bizleri mest etmis olup burdan gezi parkina desteklerimiz manevi gucumuzu gonderiyoruz. DAYANNNNN GEZİ PARKİ
- Manzara ve canlı müzik çok keyifli Açık büfe kahvaltı lezzet ve çeşit olarak yetersiz...Bu manzara da bir işletmede daha iyisi olabilir
- Çok seviyorum burayı insanın kendi içinde huzur bulabildiğim yerlerden biri kulağa hoş gelen müzik seçimleri de tabiki👍
- Mekan iyi manzara harika menü güzel ama o çalışanların gülmeyen yüzleri yok mu.hatta bazısı hoşgeldiniz bile demiyor menüyü birakip giden gördüm.. isletme sahipleri, calisanlarinizi mutlu edin biraz:)
- Burcu CEBECIAgosto 31, 2013Gerek pazar gunleri olan viyola esliginde canli muzik gerekse diğer zamanlarda calan muzik secimleri cok başarılı. Huzur icin birebir en büyük eksi yönü garsonlarin çoğunun aksi suratsizliklari
- JasminNoviembre 14, 2016Cok guzel. Menu iyi. Manzara iyi. Fiyatlar normal. İki senedir geliyorum, hep mutlu kalktim. Canli muzikle kahvalti harika fikir