PxPixel
Honza Grmela

Honza Grmela

FacebookTwitter

Šefredaktor Pivních recenzí, sládek pivovaru Lucky Bastard

Brno
  • 84 tips
  • 138 seguidores
  • 111 siguiendo
  • 14 Listas
Listas de Honza en Todas las ciudades
  • Brno
  • Prague
  • Pilsen
  • Amsterdam
  • Warsaw
  • Senica
  • Hradec Králové
  • Petrov
  • Mikulov
  • Todas las ciudades
Las mejores ciudades de Honza
Brno
5 Listas creadas · 56 Tips
Prague
3 Listas creadas · 6 Tips
Pilsen
1 Lista creada · 1 Tip
Amsterdam
1 Tip
Warsaw
1 Lista creada
Senica
1 Lista creada
Hradec Králové
1 Lista creada
Petrov
1 Lista creada
Mikulov
1 Tip
Cargar más
Cargar más
Listas recientes de Honza
Honza Grmela
25 lugares actualizados Mayo 9, 2014
Podniky, kde budeš Lucky Bastard. Na čepu mívají pivo Lucky Bastard nebo kde jsou v prodeji lahve Lucky Bastard. Před návštěvou podniků se informujte, zda je LB na čepu, sudy mizí velmi rychle!
+4
Honza Grmela
3 lugares actualizados Agosto 31, 2013
3 lugares incluyendo Výčep Na stojáka, Hostinec U Bláhovky, Na Božence
+1
Honza Grmela
9 lugares actualizados Septiembre 27, 2013
9 lugares incluyendo U Karla, Saint Patrick Pub, Plzeňský dvůr, Vinárna a Restaurace TRAMÍN
+5
Honza Grmela
5 lugares actualizados Noviembre 17, 2012
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Plzni dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+4
Honza Grmela
28 lugares actualizados Noviembre 22, 2013
Pivotéky a prodejny piva dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+60
Honza Grmela
31 lugares actualizados Agosto 25, 2013
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Praze dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+73
    Guardar
    "Ze začátku tu měli dobrá menu ale teď to šlo úplně do háje. Polívky strašlivé, jako ze školní jídelny, jídlo se postupem času odebralo do 90. let - flamendr s hranolkami, smažák a podobné dobroty"
    Honza GrmelaHonza Grmela · Julio 20, 2014
    Checo
    · Brno, República Checa
    5.6
    Guardar
    "Pěkný slad za dobré ceny i v menších odběrech. Pro přesné specifikace si při nákupu řekněte o analýzu."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Junio 19, 2014
    Destilería
    · República Checa
    Guardar
    "Heslo na WiFi: SonoRest"
    Honza GrmelaHonza Grmela · Junio 13, 2014
    Checo
    · Brno, República Checa
    5.6
    Guardar
    "Dříve měli dobře načepovanou Černou Horu a super škvarkové chleby. Teď je tu Starobrno a podivné kaťáky na lístku."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Mayo 23, 2014
    Restaurante
    · Brno, República Checa
    5.4
    Guardar
    "Na čepu se vždy pivo Lucky Bastard dle aktuální nabídky"
    Honza GrmelaHonza Grmela · Mayo 3, 2014
    Checo
    · Brno, República Checa
    6.9
    Guardar
    "Už jsem tu poněkolikáté a opět je to skvělé. Pivo by sice mohlo být v lepší kondici ale jinak nemám co vytknout."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Marzo 31, 2014
    India
    · Brno, República Checa
    6.3